Posted by Thor on August 13 2007 11:56:50
Oryginalny wykonawca
Lepaca Kliffoth Sorrows Of The Moon Celtic Frost
A`arab Zaraq Lucid Dreaming Children Of The Damned Iron Maiden
A`arab Zaraq Lucid Dreaming Fly To The Rainbow Scorpions
A`arab Zaraq Lucid Dreaming Under Jolly Roger Running Wild
A`arab Zaraq Lucid Dreaming Here Comes The Tears Judas Priest
Crowning Of Atlantis Thor Manowar
Crowning Of Atlantis Seawinds Accept
Crowning of Atlantis Crazy Nights Loudness
Deggial O Fortuna Carl Orff (kliknij by zobaczę info)
Secret Of The Runes (digipack) Crying Days Scorpions
Secret Of The Runes (digipack) Summernight City Abba
V/A A Tribute To Four Horseman (NB) Fight Fire With Fire Metallica
V/A A Tribute To The Beast vol.2 (NB) Revelations (live) Iron Maiden